Uttryckande Konstterapi

JUST NU! Terapi till reducerat pris

OM UTTRYCKANDE KONSTTERAPI
Alla kan någon gång i livet behöva stöd utifrån. Det kan t.ex. handla om en livskris – tex sorg, skilsmässa, arbetslöshet, sjukdom – eller en känsla av att vara fast i oönskade tanke- och handlingsmönster. Uttryckande Konst är en upplevelsebaserad terapiform där du får tag i din livsnerv, kontakt med din kropp och tillgång till din intuition. Konstnärliga upplevelser, mindfulness, kroppsmedvetenhet och skapande är bärande element. Samtal och dialog varvas med bild/form, text/poesi, dans/rörelse, musik/rytm och psykodrama. Detta sker i ett flöde som blir till i stunden – en känsla får en färg, tar en form, får en klang, ges en röst… Läs mer här

UTTRYCKANDE KONSTTERAPI I GRUPP
Denna grupp vänder sig till dig som vill komma bort från dina vanemässiga hjulspår och till en grupp där du kan finna utrymme och stöd att utforska, dela, skapa, läka, leka och uttrycka dig fritt. Här får du dela ditt autentiska jag med andras autentiska jag bortom roller och masker. I delandet väcks din, och väcker du andras, livsnerv. Möten uppstår. Känslan av ensamhet upphör.
Tryggheten  i gruppen med 6-8 deltagare blir ett stöd utöver det vanliga.

Vi som leder gruppen gör vår sista praktikperiod på den 4-åriga, Steg 1 utbildningen vid Svenska Institutet för Uttryckande Konstterapi i Stockholm. Vi får kontinuerlig handledning av legitimerad psykoterapeut.

Omfattning: 10 tillfällen a 3 tim
Pris: 350:- per gång (ex moms för företag) 200:- för studerande, pensionärer, sjukskrivna och arbetslösa.
Plats: Studio Creative Circles, Storatorget 5 i Gnesta
Tid: Onsdagar 18.30-21.30 
Start: 13e aprill
Anmälan: Anmäl dig redan nu
ISABELLA NILSSON    nilssonisabella@live.se  0707 51 03 76
LINA WERNING     lina@linawerning.se eller 070-4685553

Ways, out of the ordinary